Goran i Ivana Višnjić uskoro očekuju prinovu?

KLJUČNI PODACI
  • Ivana Višnjić je navodno u petom mjesecu trudnoće
  • Prijatelji poznatog para povjerili su da je trudnoća jedine kćeri redatelja Antuna Vrdoljaka bila i jedan od razloga zbog kojih je par prošle zime doputovao u Hrvatsku
Piše: I.M.
ponedjeljak, 4.4.2011. 08:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Goran i Ivana Višnjić uskoro očekuju prinovu?

Foto: JLP

GORAN VIŠNJIĆ i njegova supruga Ivana navodno će uskoro dobiti svoje prvo biološko dijete. Kako piše Extra, Ivana Višnjić je u petom mjesecu trudnoće, a prijatelji poznatog para povjerili su da je trudnoća jedine kćeri redatelja Antuna Vrdoljaka bila i jedan od razloga zbog kojih su Višnjićevi prošle zime doputovali u Hrvatsku, kako bi sretnu vijest uživo podijelili sa svojim obiteljima.

"Nemam komentara na vijest o Ivaninoj trudnoći. Stav naše obitelji je da nikad ne komentiramo privatne stvari. Nemojte se ljutiti, ali stvarno vam ne mogu više reći", izjavio je Antun Vrdoljak.

Goran i Ivana Višnjić u braku su 11 godina, a odavno priželjkuju svoje biološko dijete. Prije tri godine usvojili su danas troipolgodišnjeg dječaka Tina, a Goran Višnjić ima i četverogodišnju kći Lanu Lourdes, koja je plod njegove avanture sa Šibenčankom Mirelom Rupić.