Gruzija uhitila Djeda Mraza

Piše:
nedjelja, 25.12.2005. 23:43
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Gruzija uhitila Djeda Mraza GRUZIJA je u nedjelju službeno objavila da je nakon gotovo godinu dana duge potrage pronašla i uhapsila Djeda Mraza.

Gruzijsko ministarstvo unutarnjih poslova odaslalo je novinarima u Tbilisiju hitnu obavijest o održavanju izvanredne tiskovne konferencije u nedjelju navečer što je odmah potaknulo nagađanja da je policija napokon uhitila najtraženijeg kriminalca u zemlji.

Međutim, ministar Vano Merabišvili osobno se pojavio za govornicom i objavio da je Djed Mraz, središnja figura novogodišnjih proslava u svim zemljama bivšeg SSSR-a, pronađen u planinskom području 350 kilometara sjeverno od Tbilisija.

"Sada, kada je Djed Mraz u pritvoru, nema nikakvih opasnosti da nova, 2006. godina neće stići", rekao je Merabišvili novinarima koji su do posljednjeg mjesta napunili dvoranu u ministarstvu.

"Mi, predsjednik i svi ministri pobrinut ćemo se da Djed Mraz ima ugodan boravak u Tbilisiju i da ostane dovoljno dugo da svim građanima Gruzije poželi sretnu novu godinu", završio je ministar uz široki osmjeh.

Kako su novinari, očekujući ozbiljnu vijest, reagirali na ovu šalu nije objavljeno.