Guverner Schwarzenegger se uselio u vilu

Piše:
subota, 11.10.2003. 11:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Guverner Schwarzenegger se uselio u vilu

NAKON pobjede na izborima filmski Terminator odmah se uselio u predivnu vilu s teniskim terenom i bazenom vrijednom osam milijuna dolara.

Istina je da je Arnie posjed platio svojom lovom, dok je poznata činjenica da neki naši političari besplatno žive u "gradskim stanovima na čuvanju" ili otkupljuju skupe stanove za par tisuća eura uz kredite "na sto godina".

Nakon 97 posto prebrojanih glasova pokazalo se da su se kalifornijski birači na glasovanju u utorak s 54 posto prema 46 posto odlučili smijeniti sadašnjeg guvernera Graya Davisa. Republikanac Schwarzenegger je od 135 kandidata za zamjenu dobio gotovo 3,5 milijuna glasova, drugi je demokrat Cruz Bustamante s oko 2,35 milijuna, a na trećem drugi republikanac Tom McClintock s oko 950 tisuća glasova.

Schwarzeneggeru nisu uspjela nauditi ni objavljeni seksualni grijesi iz prošlosti i slike u tabloidima s golišavim ljepoticama. Glumca koji se preobrazio u političara podržava i njegov kolega Clint Eastwood poznat po ulozi "Prljavog Harrya".