Gwyneth Paltrow kao nova Yoko Ono

Piše:
srijeda, 10.9.2003. 12:29
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Gwyneth Paltrow kao nova Yoko Ono VEZA hollywoodske zvijezde s engleskim pjevačem Chrisom Martinom mogla bi jako utjecati i na njegov bend "Coldplay". Gwyneth voli pjevati pa je uspjela nagovoriti dečka da je ubaci na snimanje novog albuma grupe kako bi u nekim pjesmama otpjevala prateće vokale.

Glumica nije baš početnica u glazbenim vodama jer je prije tri godine u filmu "Duets" sa starim rockerom Hueyem Lewisom otpjevala pjesmu koja je postala hit.

Ipak je odlučila uzimati glazbene lekcije kako bi uz lijepi glas savladala i sve tehnike interpretacije.
Chrisovi kolege bubnjar Will, gitarist Jonny i basist Guy već mrmljaju jer su tabloidi stalno puni njegovih slika s glumicom dok njih još uvijek ne prepoznaju na ulici i počeli su ih zvati "Martinovim bendom".

Obožavatelji "Coldplaya" strahuju da bi se mogla ponoviti sudbina slavnih "Beatlesa" koji su se raspali nakon što se u životu Johna Lennona pojavila japanska umjetnica Yoko Ono i počela miješati u njegovu glazbenu karijeru.

Zbog toga je još uvijek mrzi Paul McCartney iako je on sam postigao ogroman uspjeh i još uvijek puni stadione po svim gradovima svijeta u kojima se pojavi.

Nedavno je objavljeno da će Lennonova udovica, sada već 70-godišnja Yoko u Parizu održati performance na kojem će se skinuti gola, a moglo bi se naći i nekoliko nastranih znatiželjnika koji će to doći vidjeti.

Tabloid "Sun" uz sumnju da će Gwyneth postati nova Yoko objavljuje i fotomontažu u kojoj je face glumice i pjevača nalijepio na tijela Lennona i supruge.