Harrison Ford nije veliki ljubitelj filmova

Piše:
srijeda, 3.9.2003. 12:39
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Harrison Ford nije veliki ljubitelj filmova HARRISON FORD izjavio je ovih dana kako nije veliki ljubitelj filmova te da ne voli često ići u kino.

Međutim, ono što najviše smeta tu hollywoodsku zvijezdu su laži o njegovu privatnom životu koje objavljuje žuti tisak širom svijeta.

"Ja ne odgovaram na pitanja o svojem privatnom životu", rekao je Ford u Berlinu gdje je promovirao svoj najnoviji film "Hollywoodski murjaci" u režiji Rona Sheltona, s Joshom Hartnettom kao filmskim partnerom.

"Tiskovine o slavnima, kojima danas vrvi svaka zemlja širom svijeta, ne iznose istinu o privatnim životima ljudi", ustvrdio je on.

"Međutim, nije moj posao da ovdje sjedim i ispravljam ono što nije točno".

Iako su "Hollywoodski murjaci" i njegov prošli film, drama o ruskoj podmornici "K-19", bili razočaranje za kinoblagajne, Ford je glumio u četiri od 10 filmova koji su ostvarili najveću zaradu - "Ratovi zvijezda", "Imperij uzvraća udarac", "Otimači izgubljenog kovčega" i "Povratak Jedija".

Ford je izjavio da će iduće godine početi snimati četvrti film o Indiani Jonesu, ali je odbio otkriti potankosti filma te je samo dodao da će ga režirati Steven Spielberg.

"Obećavam vam da će on biti 15 godina stariji", rekao je Ford (61) o liku Indiane Jonesa koji se prethodno pojavio na filmskim platnima 1989. godine.

Ford i američka glumica Calista Flockhart često su meta tračeva u žutom tisku otkad su zajedno, od 2002. godine.

Flockhart (38) se uselila u Fordovu kuću u Los Angelesu s usvojenim dvogodišnjim sinom Liamom ranije ove godine.