Heidi Klum potrgala grudnjak vrijedan 6 milijuna funti

Piše:
četvrtak, 16.10.2003. 19:13
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Heidi Klum potrgala grudnjak vrijedan 6 milijuna funti

MANEKENKA Heidi Klub uspjela je slomiti kopču na grudnjaku optočenom dijamantima i rubinima, vrijednom oko 6 milijuna funti, i to u uživo u popularnom talk-showu Jaya Lenoa.

Lijepa je manekenka gostovala u Tonight showu Jaya Lenoa, a u sklopu njezinog nastupa u showu bio je predviđen i striptiz, a sve u cilju promocije ekskluzivnog seta donjeg rublja poznate marke Victorias Secret, koji je Heidi nosila na sebi.

Heidi je ušetala na pozornicu plešući u ritmu valcera, polako skinula gornji dio odjeće i ostala samo u grudnjaku i hlačama, te se pripremala pokazati i donji dio skupog seta, kad je odjednom povikala: "Mislim da mi je grudnjak pukao!".

Leno i njegov gost, komičar Martin Short, potrčali su pomoć kako bi na brzinu popravili potrganu kopču grudnjaka ukrašenog dijamantima i safirima, ali je sve završilo na tome da je Heidi morala pokriti grudi Jay-evim sakoom, nakon čega su puštene reklame.

Ipak, nakon kratkog prekida grudnjak je provizorno popravljen, pa je plavokosa manekenka ipak uspjela dovršiti striptiz do kraja.

"Tajanstveni prijatelj" koji je nazočio snimanju tabloidima je kasnije rekao: "Nakon incidenta je iza pozornice bilo dosta zabrinutih lica. Grudnjak ide na popravak."