Hilary Duff zaručniku na prstenu od milijun dolara zahvalila oralnim seksom

Piše:
petak, 26.2.2010. 13:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Hilary Duff zaručniku na prstenu od milijun dolara zahvalila oralnim seksom

Tekst: I.M.
Foto: JLP, screenshot CanCan Online

FOTOGRAFIJE prosidbe holivudske slatkice Hilary Duff preplavile su u posljednjih nekoliko dana internet. No, ne zato što su svi toliko oduševljeni ogromnim prstenom vrijednim milijun američkih dolara kojeg je Hilary poklonio njen dugogodišnji dečko, hokejaš Mike Comrie, već zbog specifične zahvale koju mu je oduševljena Hilary uputila.

Krevet u hotelskoj sobi je očito bio predaleko

Budnim paparazzima nije promaknuo ni jedan od detalja prosidbe na Havajima. A izgledalo je ovako: Comrie je na balkonu hotelske sobe kleknuo pred Hilary i zaprosio je, ona je oduševljeno kriknula da, potom brže-bolje fotografirala mobitelom prsten na ruci kako bi o prosidbi izvijestila obitelj i prijatelje, a nakon toga se popela na njihovu ležaljku na balkonu i nagradila svog zaručnika oralnim seksom. Krevet u hotelskoj sobi je očito bio predaleko.

Prsten od milijun dolara, kuća vrijedna 10 milijuna - Mike od prvog dana obasipa Hilary Duff skupim poklonima

Par vjenčanje planira kasnije ove godine, a živjet će u 10 milijuna dolara vrijednoj kući na Beverly Hillsu.

Sa Mikeom Comrijem Hilary je vezu započela početkom 2007. godine, a on je od prvog dana obasipa skupim poklonima. Samo nekoliko mjeseci nakon početka veze hokejaš joj je kupio Mercedes vrijedan 100.000 dolara kao poklon za 20. rođendan.