Igračka Hulka s penisom šokirala englesku djevojčicu

Piše:
utorak, 8.7.2003. 13:09
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Igračka Hulka s penisom šokirala englesku djevojčicu

SPRETNI trgovci brzo su željeli iskoristiti popularnost hit filma o zelenom čudovištu pa su napravili igračku s "opremom" koju Hulk ne otkriva na filmskom platnu.

Šestogodišnja Leah Lowland u zabavnom parku ljetovališta Brighton osvojila je igračku zelenog junaka i zaprepastila se kada je odgrnula ljubičastu krpu s njegovih bokova.

Na trideset centimetara velikoj igrački otkrila je penis od 5 centimetara pa je začuđeno upitala mamu o kakvoj se to izraslini radi.

Mama Kim se šokirala jer je sama odabrala Hulka među nekoliko nagrada koje je mogla odabrati kada joj je kćer loptom srušila sve poslagane konzerve graha. Nije imala pojma da je mali zeleni junak opremljen seksi dodatkom.

Lutku je napravila kompanija "Play by Play" iz Valencije koja je očito namjenila "zabavnu" igračku odraslima, ali se pokazalo da ona može završiti u dječjim rukama.

U originalnom stripu zeleno čudovište zove se Nevjerovatni Hulk što bi moglo opravdati ogromni penis na igrački, a kako ga u filmu glumi Eric Bana koji je hrvatskog porijekla i mi se možemo nečim pohvaliti.