Iluzionist David Blaine počeo svoj najveći izazov

Iluzionist David Blaine počeo svoj najveći izazov

NOVI Houdini koji je već proveo 58 sati u velikoj kocki leda i bio zakopan pod zemljom sedam dana ušao je u prozirnu kutiju od pleksiglasa obiješenu u centru Londona.

U tom neobičnom kavezu iznad rijeke Temze Blaine namjerava provesti 44 dana bez hrane, a s vanjskim svijetom biti će povezan samo s dvije plastične cijevi.Kroz jednu će dobivati vodu, a kroz drugu mokriti. Iluzionist još jednom želi dokazati svoju tvrdnju "da ljudi nisu svjesni za što su sve sposobni i jedina je prepreka u njihovom umu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima je izjavio kako neće imati problema prva tri tjedna, a tek tada se plaši da bi mogao poludjeti. Blaine je malo uprskao cijeli spektakl kada je na press konferenciji prije nekoliko dana pred novinarima sebi odrezao uho, a kasnije se otkrilo da je riječ o običnom triku koji se izvodi pred filmskim kamerama. Ipak, oko londonskog mosta Tower već se okupilo znatiželjno mnoštvo da prati događaj koji neće ući u poznatu Guinessovu knjigu rekorda, jer predstavlja opasnost po život pa ga autori ne žele promovirati i preporučiti drugima.

Engleske kladionice nisu mogle izbjeći takav izazov, a više se može dobiti na okladu da će iluzionist izržati do kraja u svom neobičnom zatvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara