Index "Back to the city" party!

Piše:
petak, 18.8.2006. 21:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Index "Back to the city" party!

LJETO se bliži kraju, što znači da je došlo vrijeme za veliki Indexov "Back to the city" tulum u Piranhi. Naravno da svoje vjerne posjetitelje nagrađujemo besplatnim upadom u Piranhu, ali ne samo time.

Zajednički tulum već provjerene simbioze vodi Vas i ovaj put na još jedan nezaboravni R&B Confusion (Powered by Index) party zakazan na dobro poznatom mjestu, klubu Piranha u srijedu 23. kolovoza.

Morska groznica nastavlja se na najboljim zabavama u gradu, točnije u klubu Piranha. Zato smo i ovaj put pripremili ljetne poslastice za sve naše goste, kako Indexa tako i kluba Piranhe.

Najbrže i najpreplanulije djevojke odjevene u bijelo nagradit ćemo malim zajedničkim poklonima. Dakle, svi koji su nađu na Indexovom popisu za srijedu na R&B Confusionu očekuje po jedan primjerak CD kompilacije "Papaya Day & Night".
 
Sve preplanule cure odjevene u bijelo očekuje i piće dobrodošlice. Za drmanje guza i vruću atmosferu zaduženi će biti "bolesni brat" DJ Bizzo i resident RnB Confusiona, DJ Oli Dobolli.

Jednoj od djevojaka u bijelom poklonit ćemo i zlatnu godišnju ulaznicu za Piranhu, te ju nagraditi poklonom sportskog centra Rados.

Ostala iznenađenja potražite na užarenom podiju kluba Piranha sljedeće srijede na još jednom zajedničkom tulumu R&B Confusion-a i Indexa.

Osvojite godišnji upad u Piranhu!

Kako do besplatnog upada na veliki Indexov "Back to the city" party?

Vrlo jednostavno - pošaljite nam par svojih najluđih fotki s ljetovanja. Tako ćete "zaraditi" besplatan upad u Piranhu, piće dobrodošlice i CD kompilaciju Papaya "Day & Night".

Autor nama najdraže fotke osvaja godišnju ulaznicu za Piranhu!

Ako vas je sram fotki, javite nam samo zašto bismo baš vama trebali dati upad u Piranhu.

Fotke s ljetovanja ili samo zahtjeve za besplatne upade šaljite na index.party@gmail.com.

Vidimo se u srijedu.

Upad je dozvoljen isključivo osobama starijima od 19 godina. Klub Piranha zadržava diskrecijsko pravo selekcije gostiju.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije