Index u posjedu računa s Hitne: Tamara Roglić na Traumi jer ju je dečko nagradio "udarcima"

Piše:
petak, 7.3.2008. 10:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Index u posjedu računa s Hitne: Tamara Roglić na Traumi jer ju je dečko nagradio "udarcima"

INDEX je došao u posjed računa iz zagrebačke Traumatološke bolnice koji svjedoči o ozljedama bivše manekenke Tamare Roglić, koje joj je, što je i sama priznala, nanio dugogodišnji dečko Boris Mamić. Kako doznajemo, Boris Mamić ozlijedio je Tamaru u automobilu  u više navrata, međutim ona protiv njega nije podigla nikakvu prijavu.

Navečer 4. veljače, Tamara se sukobila s dečkom u automobilu, a on ju je na nekoliko različitih lokacija u Zagrebu "nagradio" udarcima. Prema liječničkim dokumentima, ona je zadobila lakše tjelesne ozljede.

O zlostavljanju Tamare Roglić počelo se pričati nekoliko dana nakon što je završila na Hitnoj, kad je bivša manekenka i vlasnica modne agencije došla na reviju na Zagrebački velesajam, u čijoj je organizaciji i sudjelovala. Iako nije, kao što je to inače slučaj, bila raspoložena za fotografiranje i druženje, osoblje revije iza pozornice uočilo je na njoj masnice, a neki čak kažu kako je "jedva hodala". Index doznaje kako ju je dečko pretukao u automobilu, no okolnosti njihovog sukoba nisu poznate.

Prijatelji svjedočili "povremenim verbalnim ispadima"

Iako je nekolicini prijateljica priznala kako joj je ozljede nanio upravo dugogodišnji dečko, o razlozima njihovog sukoba, niti o tome je li posrijedi sustavno zlostavljanje, nije htjela govoriti.

Prijatelji ljubavnog para ostali su u čudu saznavši vijest o premlaćivanju Tamare Roglić, međutim Indexu otkrivaju kako su u nekoliko navrata svjedočili verbalnim i fizičkim ispadima bivšeg boksača Borisa Mamića. Njihova veza prije nekoliko je godina naišla na prepreku - Mamić se povezivao s tučnjavom u narodnjačkom klubu Fontana, a Tamara je pozvana da svjedoči na sudu. Tada su (nakratko) prekinuli vezu, međutim svoju su ljubav iznova pokazivali na mnogim eventima, a u idiličnoj atmosferi posljednji su put viđeni krajem prošle godine, na vjenčanju bivše manekenke Valerije Čilaš.

Isto vrijeme, drugi nasilnik

Slična se situacija dogodila s još jednim poznatim parom, i to točno prije godinu dana - Jelena Vuco na Valentinovo 2007. godine je od supruga Siniše, umjesto poklona, dobila udarce, i to nakon što se pjevač vratio pijan s koncerta. Vuco je zbog toga diskvalificiran s Dore, a Jelena je, za razliku od Tamare, medijima ispričala pojedinosti njihovog sukoba te otkrila njegove "pećinske stavove", a za razliku od Tamare Roglić, svog je životnog partnera prijavila policiji.

D.K.
Foto: Index