Index vas vodi u Mansion, provjerite kakav je novi identitet RNB Confusiona

KLJUČNI PODACI
  • Posljednjih mjeseci ekipa RNB Confusiona vrijedno radi pa su sada nadmašili sebe novom kampanjom
Piše:
srijeda, 13.4.2011. 15:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Index vas vodi u Mansion, provjerite kakav je novi identitet RNB Confusiona

POSLJEDNJIH mjeseci ekipa RNB Confusiona vrijedno radi pa su sada nadmašili sami sebe novom, Next Generation kampanjom. To je posljednja kampanja RNB Confusion tima koja predstavlja kompletnu metamorfozu samog branda. Ovo je treći identitet RNB Confusiona koji u ovih osam godina i punih devet klupskih sezona označava odrastanje, promjenu i svojvrsni bunt prema stvarnom stanju na današnjoj sceni. Od 2003. godine RNB uspješno harači zagrebačkom klupskom scenom, u kojoj se sve češće pojavljuju glazbeni žanrovi i brandovi koje ne razumijemo. Kako bi publici i ljubiteljima dobrog zvuka svake godine ponudili nešto novo, simpatično i smisleno, ekipa RNB Confusiona odlučila je potpuno okrenuti ploču.

Potrudili su se udahnuti novi život i upotpuniti praznine koje su nedostajale te sadržajno obogatiti program različitim promocijama i koncertima. Novi identitet uskoro će zaživjeti i pokazati sasvim novo lice RNB Confusion-a koji će u potpunosti definirati novu odrednicu ovog popularnog branda.Nova era koja će zasigurno obilježiti zagrebačku klupsku scenu udahnut će punim plućima svoj prvi party u srijedu 13. travnja u novom klubu Mansion (ex Piranha), koji već od samog starta plijeni punu pozornost javnosti.

Next Generation će najprije od 21h u restoranu Lido pred očima prijatelja sa scene upriličit predstavljanje novog lica RNB Confusion branda. Od 22h vrata Mansion-a će se po prvi put otvoriti za sve ljubitelje istinskog klupskog doživljaja, energične atmosfere, nezaustavljivog party vlaka koji Vas u novom ruhu i nakon osam godina ne prestaje zabavljati. Svi VIP stolovi povodom otvorenja "RNB Confusion Next Generation" u klubu Mansion već su nekoliko tjedana unaprijed rezervirani.

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - RNB Confusion Next Generation, 13. travnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije