Iva Buzov izlazi s bivšim dečkom Maje Šuput

KLJUČNI PODACI
  • Bivša zaručnica nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, 23-godišnja Iva Buzov, već tjednima u jedan zagrebački narodnjački klub dolazi u društvu bivšeg dečka Maje Šuput
  • "Prvo si bila s onim nogometašem, a sad tatini sinovi"
Piše: I.M.
ponedjeljak, 14.2.2011. 10:10
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Iva Buzov izlazi s bivšim dečkom Maje Šuput

Foto: Facebook

BIVŠA zaručnica nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, 23-godišnja Iva Buzov, već tjednima u jedan zagrebački narodnjački klub dolazi u društvu bivšeg dečka Maje Šuput, Ivana Jurišića iz Makarske, piše Extra. Zbog nove ljubavi Iva se "zakačila" i s jednim od svojih Facebook prijatelja, koji joj je napisao: "Curo moja draga, što ti vrijedi što si najjača pi*** kad vidim s kim se ti družiš. Prvo si bila s onim nogometašem, a sad tatini sinovi".

Podsjetimo, da Iva Buzov i Vedran Ćorluka više nisu zajedno, pročulo se početkom prosinca prošle godine. Iva se iz Londona vratila kući, u rodnu Veliku Goricu, a prekid sa Ćorlukom nije željela komentirati. Tako i dalje nije poznato što je dovelo do prekida trogodišnje veze koju su, prema riječima njihovih prijatelja, u proljeće ove godine trebali konačno okruniti brakom. Vedran je često izjavljivao kako je Iva jedina žena koju može voljeti, a kao znak ljubavi je svojedobno na svom tijelu istetovirao njezino ime i datum rođenja. Više puta izjavio je kako je Iva prelijepa te kako će biti najsretniji ako ona bude majka njegove djece.