Iva Šulentić u novim televizijskim projektima

Piše:
ponedjeljak, 6.8.2007. 16:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Iva Šulentić u novim televizijskim projektima

SVESTRANA ljepotica Iva Šulentić ovih se dana s prijateljicama odmara u Komiži, nakon što je ovog proljeća i ljeta sudjelovala u nekoliko TV projekata i studiranje privela samom kraju. "Ja Che Guevara" i "Kontrola, imamo problem" dvije su potpuno različite serije koje ćemo od ove jeseni najvjerojatnije gledati na malim ekranima, u kojima je Iva još jednom pokazala svoj glumački talent, a na snimanju se, kaže, odlično zabavila.

Zagrebačka voditeljica i glumica nedavno je dovršila snimanje projekta "Ja Che Guevara", nove kriminalističke serije u AVA-inoj proizvodnji, u kojoj tumači Janju, djevojku glavnog lika Čega. S Jankom Popovićem Volarićem kao glumačkim partnerom, i ostatkom ekipe, koju, između ostalih čine Ivan Glowatzky, Dušan Bućan i Amar Bukvić, odlično se zabavila i naučila neke nove tajne glumačkog zanata. "Svugdje uletiš u neki drugi svijet, tako sam i ja u ovom projektu ušla u jednu novu atmosferu. Sjajno smo se zabavili, pošteno se naradili - posebno dečki, i mislim da će serija biti prva liga", kaže nam Iva.

Osim što ćemo je gledati u napetoj kriminalističkoj seriji, Iva će od ove jeseni, ako se stvari budu odvijale po planu, TV gledatelje nasmijavati u novom sitcomu "Kontrola, imamo problem". Pod redateljskom palicom Zorana Peze snimila je, naime, pilot epizodu u kojoj glumi kćer Žarka Radića, a priča se kako se prva epizoda itekako svidjela TV šefovima pa je vrlo izvjesno da će se na jesen krenuti u snimanje cijele sezone. Obzirom na brojne glumačke angažmane, upitali smo Ivu je li, poput Severine i drugih javnih osoba koje nisu akademski školovane za glumu, naišla na zlobne jezike.

"Akademski glumci trebaju imati prednost"

"Nikad nisam čula negativan komentar na račun mojih glumačkih angažmana. U Zagrebačkom kazalištu mladih glumila sam veći dio života, i veliki broj glumaca znam otamo, a s nekima se i privatno družim. Slažem se da akademski glumci trebaju imati prednost, ali danas se toliko snima da svi zapravo mogu dobiti priliku", kaže Iva, koja se od samog početka nalazi u vrhu Indexovog Izbora za najljepšu Hrvaticu.

Prije nego što se baci na učenje, jer je do diplome na Ekonomskom fakultetu dijele još četiri ispita, Iva će putovati Jadranom i skupljati snagu za predstojeće projekte. Trenutno se s prijateljicama odmara na Komiži, nakon čega ide u Umag i Vis, a ljetovanje će završiti u vikendici na Krku. Osim estradnih, Iva trenutno radi i na drugim projektima - sudjeluje u organizaciji Međunarodne konferencije mladih Zagimun, koja će po prvi put u Hrvatskoj okupiti stotinjak studenata iz cijelog svijeta.

D.K.
Foto: H.P.