Ivica Kostelić uz pivo i rock´n´roll propisno proslavio Veliki kristalni globus

KLJUČNI PODACI
  • Ivica je slavio Veliki kristalni golubs
  • Opustio se, a povodom pobjede popio pivo i zasvirao
  • Podrška njegove čitave obitelji nije izostala ni ovog puta
Piše: B.M.
nedjelja, 20.3.2011. 11:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ivica Kostelić uz pivo i rock´n´roll propisno proslavio Veliki kristalni globus

Foto: Drago Sopta/Cropix

SINOĆ je Ivica Kostelić propisno proslavio najprestižniju nagradu u skijanju - Veliki kristalni globus. Osvojio je još i dva mala globusa za kombinaciju i slalom. U švicarskom Lenzerheidu održana je zabava za sve sudionike završnice skupa, a na njoj je Ivica održao svoj rock koncert te se zabavljao u društvu prijatelja, obitelji i kolega. Opušteni Ivica pobjedu je zalio pivom. Sportaš je na sebi imao majicu duhovitog printa, a u humorističnom raspoloženju bio je cijele večeri.

Ne samo Ivica, već i svi prisutni, odlično su se zabavili. Iz publike ga je za vrijeme koncerta bodrila njegova sestra Janica, legenda svjetskog skijanja, ali i njegova vjerna podrška. Bili su prisutni i njegovi roditelji, Ante i Marica, koji su se također zabavljali i slavili uspjeh svog sina. Osim Ivice, zabavljali su se i skijaši Didier Cuche, Andre Myhrer te skijašica Tina Maze.

Veselo raspoloženje pratilo je i Natka Zrnčića Dima te njegovu kolegicu Sofiju Novoselić. Poprilično su se raspojasali Danijel Andešilić te Dubravko Lalić, a u društvu lijepe djevojke Roxane zabavljao se i Vedran Pavlek, direktor Hrvatske ski reprezentacije. Sjajna sportska priča Ivice Kostelića sinoć je proslavljena onako kako slavljenik voli, uz pivo i rock'n'roll.