Japanski turisti orgijali s 500 Kineskinja

Piše:
ponedjeljak, 29.9.2003. 15:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Japanski turisti orgijali s 500 Kineskinja TRODNEVNE orgije u kojima je sudjelovalo oko 380 japanskih turista i čak 500 kineskih prostitutki u luksuznom hotelu Zhuhai International Convention Center u kineskom gradu Zhuhai izazvale su bijes medija.

Oko 380 Japanaca u dobi od 16 do 37 godina doletilo je 16. rujna u grad Zhuhai na sjeveru Kine, gdje su odsjeli u hotelu s pet zvjezdica. Kako navode kineski mediji, jedini razlog njihova posjeta bio je trodnevno orgijanje s kineskim prostitutkama.

Nakon što su seksualne aktivnosti japanskih turista otkrili lokalni mediji, cijela se priča uskoro pretvorila u maltene međudržavni skandal, čemu je pogodovala i činjenica da su se orgije događale na obljetnicu japanske okupacije sjeveroistočne Kine, koja je započela 18. rujna 1931.

Kinesko ministarstvo vanjskih poslova incident je nazvalo "ekstremno odvratnima i ilegalnima", a brojni su kineski korisnici Interneta ispisali tisuće stranica gnjevnih reakcija na "ponižavanje Kine".

Kineske su vlasti promptno zatvorile hotel, istraga je u tijeku, a zasad je uhićeno nekoliko osoba.

Prema tvrdnjama očevidaca, još na večer 16. rujna u predvorju hotela viđeni su japanski turisti u "bliskom kontaktu" s lokalnim prostitutkama, koje je bogatim Japancima navodno "osigurao" vlasnik hotela.

Na pitanje zašto su došli u Zhuhai, jedan je Japanac odgovorio: "Došli smo se igrati s Kineskinjama!".

Iako je prostitucija formalno ilegalna u Kini, u zadnjih 20 godina broj kineskih prostituki znatno je porastao.