Jarić se dere na paparazze, a zanosnu Adrianu Limu prepoznaju samo rijetki

Piše:
subota, 23.8.2008. 11:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jarić se dere na paparazze, a zanosnu Adrianu Limu prepoznaju samo rijetki

ADRIANA LIMA, njezin dečko Marko Jarić te Sanja Duggan i njezin suprug Frane Barbieri vruću su ljetnu večer proveli u Opatiji. Nakon kasnog ručka zaputili su se u obližnji restoran Bevanda, gdje su u luksuznom Champagne&Caviar baru pili šampanjac Bollinger. Adriana je za tu priliku odjenula tek običnu crnu majicu, kratku traper minicu i špagerice na petu, dok je Marko bio odjeven još ležernije. Stigli su oko 21 sat, a zadržali se ukupno dva sata. "Za vrijeme dok su bili u baru svatko je popio tek jednu do dvije čaše šampanjca. Ništa spektakularno rekao bih. Što se Adriane Lime tiče, ona je vrlo pristupačna i pristojna. Naravno, zrači i vrlo je zgodna, mogao bih reći djevojka izvan serije", rekao je voditelj Goran koji Limu na početku nije prepoznao, dok je tek kasnije shvatio kako je to svjetski poznata manekenka.

"Činilo mi se da Adriana nije bila prepoznata jer nitko do nje nije dolazio niti je na bilo koji način gnjavio. Družila se sa svojim društvom s kojim je došla i sve je prošlo mirno sve do odlaska iz restorana", nadovezao se voditelj koji je spomenuo kako je na izlazu došlo do neugodne situacije. Naime, ispred ulaza su ih čekali paparazzi što Adriani vidno nije smetalo, međutim, srpskog košarkaša Marka Jarića blicevi su razbjesnili. "Što je? Jesam rekao da me prestanete slikati?", vikao je Marko na prisutne, pun bijesa sjeo u crni Porsche Cayenne s Beverly Hills tablicama i tako namrgođen zajedno s ostalima krenuo dalje.

Datum vjenčanja još uvijek nepoznat

Adriana i Marko u sretnoj su vezi nekoliko mjeseci. Na njezin 27. rođendan su se zaručili i najavili veliko vjenčanje, međutim, tu staje cijela priča, jer datum kao niti mjesto vjenčanja još uvijek nije određeno. Isto tako, kako ih po Hrvatskoj vode Sanja i Frane njihovi su sljedeći koraci nepredvidivi jer prema dosadašnjim informacijama, mladi par Hrvatsku želi još bolje upoznati.

Lana Vukičević
Foto: Index