Jelena Rozga oduševila feštom u Frankfurtu: "Ma kakav manijak, ovo je ludnica, noć za pamćenje"

KLJUČNI PODACI
  • Brojni angažmani i udaljenost od Lijepe naše pomažu pjevačici da zaboravi na muškarca koji je mjesecima uhodi i čeka pred njenim stanom u Splitu
  • "Ruke gore, idemo Frankfurt, večeras je naša fešta"
Piše: I.M.
ponedjeljak, 10.10.2011. 14:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jelena Rozga oduševila feštom u Frankfurtu: "Ma kakav manijak, ovo je ludnica, noć za pamćenje"

Foto i video: Zoran Paškov/www.croatia-presse.de

NAKON koncerta u sklopu apsolvenstkog partija na grčkom otoku Zakintosu i kraćeg odmora u Ateni, Jelena Rozga se zaputila u Njemačku. Ondje je u diskoteci "Diva" u Frankfurtu održala koncert pred oduševljenim obožavateljima koji su skandirali njeno ime. Brojni angažmani i udaljenost od Lijepe naše pomažu pjevačici da zaboravi na muškarca koji je mjesecima uhodi i čeka pred njenim stanom u Splitu pa je tako u Frankfurtu, dok se probijala do bine okružena zaštitarima, kratko prokomentirala: "Ma kakav manijak, ovo je ludnica, noć za pamćenje".

"Ruke gore, idemo Frankfurt, večeras je naša fešta", dovikivala je Jelena publici, redajući pritom svoje hitove kao što su "Bižuterija", "Karantena", "Daj šta daš", "Razmažena", "Djevica", "Ona ili ja", "Ostavit ću svitlo" te "Rodit ću ti ćer i sina", kao i poznate uspješnice grupe Magazin, u kojoj je započela svoju pjevačku karijeru.