Jennifer Aniston učinila bi "bilo što" za Matta Leblanca

Piše:
četvrtak, 19.2.2004. 14:45
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jennifer Aniston učinila bi "bilo što" za Matta Leblanca AMERIČKA glumica Jennifer Aniston izjavila je u srijedu u Londonu na predstavljanju njezina najnovija filma "Along Came Polly" da bi učinila "bilo što" za Matta LeBlanca alias Joeyja, najzabavniji lik slavne američke humoristične serije "Prijatelji".

Jennifer Aniston kazala je kako se sada namjerava posvetiti filmskoj karijeri, ali i dodala da bi bila sretna kad bi sudjelovala u novoj humorističnoj seriji, proizašloj iz "Prijatelja" i naslovljenoj "Joey", u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Matt LeBlanc.

"Kad bi me zamolio da se pojavim u seriji, naravno da bih pristala", rekla je ona naglašavajući da bi "učinila bilo što za njega".

Supruga Brada Pitta bila je u Londonu povodom promocije romantične komedije "Along Came Polly" Johna Hamburga, koja se počinje prikazivati 27. veljače u britanskim kinodvoranama.

"Polly je neosporno slobodna duha", izjavila je ona o liku koji tumači uz partnera Bena Stillera, "boji se obaveza ali kad susreće Reubena sve odlazi u vjetar".

Za tumačenje lika, Jennifer Aniston nije svoju inspiraciju tražila daleko.

"Nadahnula me jedna prijateljica, divna je", povjerila je ona spominjući kako joj se "jako svidio" film.

Jennifer Aniston navršila je 35 godina 11. veljače. Glumila je u filmovima "Predmet obožavanja"

Nicholasa Hytnera, "The Good Girl" de Miguela Artete i u "Svemogućem Bruceu" Toma Shadyaca.

"Prijatelji" su upravo u posljednjoj sezoni prikazivanja. Serija je trajala 10 godina i bila je jedna od najpopularnijih tv serija u SAD-u.

(Hina) xbnš ybnš