Jennifer Lopez kao pin up girl

Jennifer Lopez kao pin up girl

KADA su se prije pedesetak godina pojavili plakati golišavih filmskih zvijezda nastao je izraz "djevojke za pričvrstiti na zid" jer su mnogi u svoje sobe stavljali velike fotke Marylin Monroe i prsatih Diane Dors i Jayne Mansfield.

Pored fotografija glumica rođeni su i crteži seksi ljepotica, a čuveni umjetnik Vargas njima je godinama punio stranice poznatog magazina "Esquire".

Urednici američkog magazina sada su odlučili podsjetiti na taj stil, a popularna pjevačica i glumica pristala se slikati u klasičnim pozama iz tog razdoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotograf James White koji je uslikao Jeniffer tvrdi da je ljepotica s poznatom seksi guzom "izvrsno surađivala i uopće se nije ponašala poput razmažene zvijezde".

Lopez tužila bivšeg menadžera jer nije imao valjanu dozvolu

Lopez je  tužila je svojeg bivšeg menadžera Bennyja Medinu jer nije imao valjanu dozvolu dok se brinuo o njezinoj karijeri.

Jennifer Lopez je otpustila Medinu u lipnju nakon što je pet godina radio za nju.

I dok država ima različita pravila za aktivnosti menadžera i agenata, odvjetnik Jennifer Lopez Barry Hirsch tvrdi da je Medina usporedo s menadžerskim poslovima obavljao i posao agenta, pregovarajući za njezin najnoviji film "Shall We Dance?" i za sponzorstvo kozmetičke kuće LOreal.

Medina je izjavio da je Jennifer Lopez uvijek imala talentirana agenta dok je on radio s njom, opovrgavajući tvrdnje da su njegove aktivnosti premašivale zadani djelokrug.

U tužbi se zahtijeva poništenje svih preostalih partnerskih dogovora između Medine i Jennifer Lopez. Također stoji da Lopez želi da joj Medina isplati sve što je zaradio dok je radio za nju uz deset posto kamata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara