Jennifer u bikiniju, a Brad u odijelu

Piše:
petak, 14.5.2004. 09:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jennifer u bikiniju, a Brad u odijelu

POPULARNI hollywoodski bračni par napokon se našao zajedno nakon što je on završio sa maratonskim snimanjem filma "Troja", a ona došla do kraja televizijske serije "Prijatelji".

Dok Pitt uz kolegu Orlanda Blooma u Cannesu u ne previše šminkerskom odijelu promovira njihov film, supruga mu uživa uz hotelski bazen luksuznog Granda.

Njegova nedavna izjava da brakovi ne moraju trajati vječno, očito se nije odnosila na njihovu vezu jer su na francuskoj rivijeri dobili priliku uživati kao zaljubljeni par, a možda im se ostvari i želja da napokon prošire obitelj.

Jennifer zainteresirana za suprugovu suknjicu iz "Troje"

Brad Pitt, glavna zvijezda novog holivudskog hita "Troja", filma prikazanog izvan konkurencije u četvrtak navečer u Cannesu, izjavio je kako njegova supruga Jennifer Aniston nije neosjetljiva na oklop, kožu i suknjicu koja otkriva bedra njezina Ahila.

"Moja supruga, grčkog podrijetla, zamolila me da donesem kostim kući", kazao je on na tradicionalnoj konferenciji za tisak. "Nisam još siguran zašto..."

Oko ostaloga Pitt se baš nije pokazao pričljivim. Sticao se dojam da je dao "samo nužno" za promociju "Troje". Stigavši u srijedu navečer, sudjelovao je na kratkoj konferenciji za tisak kojoj je mogla prisustvovati samo šačica novinara.

Par je rano ujutro u petak otputovao radi daljne promidžbe "Troje".