Jezikova juha: "Stephan Macchi nije toliki frajer kao što to izgleda na TV-u"

KLJUČNI PODACI
  • Da bi se Zoki i Tonči snašli bez mame Rine u restoranu, pozvali su Stephana da im pomogne pa zaključili da im se na TV-u čini kao mnogo veći "frajer"
Piše: T.M.
ponedjeljak, 11.4.2011. 17:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jezikova juha: "Stephan Macchi nije toliki frajer kao što to izgleda na TV-u"

Foto: RTL

TIJEKOM snimanja zadnje emisije "Jezikove juhe", RTL-ov kuhar Stephan Macchi dobio je kritiku na račun njegovog izgleda, a ne profesionalne stručnosti. Naime, Stephan je došao u restoran "Mama Rina" u Zadru kako bi Tončiju i Zokiju, vlasnicima restorana, pomogao da dovedu red i disciplinu u vlastitu kuhinju. Njihovog glavnog kuhara ne slušaju pomoćni radnici jer im se ne postavlja kao autoritet, a jedino što ih spašava tijekom ljetne sezone je njihova mama Rina koja im tada pomaže.

Da bi se Zoki i Tonči snašli i bez mame Rine, pozvali su u pomoć Stephana. Kad su ga upoznali, ostali su pomalo iznenađeni. Izjavili su kako na televiziji izgleda kao dvostruko veći "frajer". Ipak, vjerujući mu, pustili su ga u kuhinju. Stefan se morao sukobiti s neposlušnim osobljem još jedanput, a dok je probavao tunu koju je naručio, svinula mu se vilica. Šokirani Stephan stoga je napao šefa kuhinje, a on je kratko izjavio: "„Svinuta vilica na odresku od tune pokazuje pomalo nervoznog čovjeka“.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije