Jim Carrey, budući "čovjek vrijedan tri milijarde"

Piše:
nedjelja, 26.10.2003. 09:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jim Carrey, budući "čovjek vrijedan tri milijarde" KANADSKI glumac Jim Carrey bit će sljedeći "čovjek vrijedan tri milijarde", u novoj filmskoj inačici "bioničkog" junaka kojeg je 1970-ih na televiziji tumačio Lee Majors, priopćila je producentska kuća Dimension Films.

Film koji će početkom 2004. početi snimati redatelj Todd Phillips, a u kinodvorane bi trebao stići 2005., parodija je televizijske serije na istu temu koja iskrištava komičarski talent junaka filma "Ace Ventura".

Filmski studio Universal, producent televizijske serije koja se u SAD-u prikazivala od 1974. do 1978., još uvijek je vlasnik autorskih prava na taj lik, a bit će i koproducent filma.

Film, kao i televizijska serija, pričat će o pustolovinama časnika američkih zrakoplovnih snaga, teško ranjena u zrakoplovnoj nesreći nakon koje ga vladina agencija "skrpa" i da mu nadljudske sposobnosti.

Jim Carrey, koji inače po filmu dobiva dvadesetak milijuna dolara, smanjio je apetite za ovaj film koji će za televizijsku seriju biti isto što je niz filmova "Austin Powers" za "Jamesa Bonda".

(Hina) vrad bnš