Jordan je mrtva, živjela Katie Price!

Piše:
srijeda, 18.2.2004. 21:22
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan je mrtva, živjela Katie Price!

SILIKONSKA jetseterica Jordan, pravim imenom Katie Price, odlučila je "pokopati" glamuroznu superzvijezdu Jordan i posvetiti se obiteljskom životu.

Čini se da je Jordan, potaknuta romantičnom vezom s australskom pop zvijezdom Peterom Andreom započetom u reality showu "Im a celebrity, get me out of here", odlučila napustiti buran život.

Dosad se Jordan više-manje bavila danonoćnim tulumarenjem i razgolićivanjem u javnosti pred oduševljenim paparrazima, kao i seksualnim skandalima s poznatim engleskim nogometašima i estradnim zvijezdama.

"Peter mi je rekao da se zaljubio u Kate, u pravu mene. Ne u Jordan, glamuroznu djevojku koju sam izmislila." - kazala je Katie novinarima engleskih tabloida.

"Jordan više ne postoji... mrtva je. Želim još djece i normalnu obitelj s čovjekom kojeg volim, a to je Peter" - dodala je Katie.

Katie je dodala kako će se ponovo posvetiti glumi pod svojim pravim imenom, te kako je Jordan - njezin celebrity alter-ego, počeo ozbiljno preuzimati kontrolu nad njezinim životom.

"To je bila samo gluma, ali potpuno van moje kontrole. Shvatila sam da, ako želim imati normalnu vezu s nekim, moram biti Kate a ne Jordan" - zaključila je Price.


Katie Price u "danima slave"