Jordan napala fotoreportera

Piše:
petak, 30.4.2004. 16:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan napala fotoreportera

SILIKONSKA jetseterica Katie Price poznatija kao Jordan u alkoholiziranom je stanju izazvala incident s fotoreporterom tipičan za ostale slavne osobe, ali ne i za nju.

Naime, fotografi britanskih tabloida revno prate Jordan u njezinim noćnim izlascima u nadi da će ju snimiti razgolićenu, što s odjećom koju Jordan nosi i nije pretežak posao.

No, kad je nedavno sa svojim novim dečkom Australcem Peterom Andreom izlazila iz taksija, iznenadila se kad je vidjela fotografa kako leži na cesti u nadi da će uslikati njezino donje rublje, naravno pod pretpostavkom da ga prsata plavuša uopće nosi ispod ultra-kratke bijele minice.

Jordan je nametljivog paparazza odmah uočila usprkos blago alkoholiziranom stanju, zgrabila ga i udarila ga svom snagom u lice.

"Moram se paziti kad izlazim iz automobila jer se bojim da će me takve fotografije progoniti cijeli život. Ali zaista nisam očekivala da će fotograf leći na cesti kako bi snimio provokativnu fotografiju. Nadam se da će mu masnice ubrzo proći." - izjavila je Jordan nakon incidenta za britanski tabloid The Sun.