Jordan navodno zavela i Ralfa Schumachera

Piše:
petak, 6.2.2004. 14:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan navodno zavela i Ralfa Schumachera SILIKONSKA jetseterica voli pričati o bivšim ljubavnicima, a sada je dobila priliku da o njima govori pred kamerama u reality showu u džungli koji privlači milijune gledatelja.

U showu je zabranjeno psovanje, a učesnici inače mogu pričati što žele, pa Jordan koristi priliku za promoviranje svoje autobiografije koja će se uskoro naći na tržištu.

Nakon što je javno "prišapnula" da je u knjizi jedno poglavlje posvetila Davidu Beckhamu, ne navodeći zbog čega, sada tvrdi da je imala trogodišnju vezu s mlađim bratom svjetskog prvaka Formule 1 Schumachera.

Ralf je to odmah demantirao u njemačkim novinama i objasnio da je prsatu šminkericu sreo samo jednom na promociji trkaćeg tima Jordan, ali javio se i njen menager koji u prilog njenoj tvrdnji navodi kako je ona često putovala u Njemačku.

Dok ljepotica sve više otkriva svoje bujne grudi u džungli u londonskim noćnim klubovima "miševi vode kolo dok nema mačke".

Njena najveća suparnica za naslovnice u tabloidima Jodie Marsh, također uvećana silikonima, pod hitno se pojavila u "džungla kostimu" jer očito ne može prežaliti što i nju nisu pozvali u reality show.