Jordan podučava mlade pjevače seksu

Piše:
petak, 26.9.2003. 07:47
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan podučava mlade pjevače seksu

U ENGLESKOJ postoji originalni show "Pop Idol" koji oponaša naša Nova TV  sa svojim "Story Music Talents" ali tamo pobjednici brzo postaju slavni i bogati.

Jetseterica koja bi pala u depresiju da joj nova fotka svakodnevno ne izađe u tabloidima uhvatila se dečkiju iz tog natjecanja koji su trenutno u centru pažnje.

Nakon što je oduzela nevinost tada 17-godišnjem Garethu Gatesu koji je danas velika zvijezda Jordan želi odvući u krevet novog kandidata za pobjednika u showu 24-godišnjeg Briana Ormonda.

Tulumareći s njim u londonskom noćnom klubu silikonska ljepotica još jednom je pred paparazzima razotkrila svoje ogromne umjetne grudi, a dečki su zaradili honorar jer urednici ne prestaju objavljivati već pomalo dosadne fotke.

Jordan se i slikala u majici s natpisom "Glasajte za Briana" ali je pitanje hoće li to pomoći ili odmoći Ircu koji želi postati pjevačka zvijezda.

Novinarima je izjavila kako bi mogla cijele noći bez svijetla slušati njegov naglasak, a oni su joj zlobno preporučili da se bavi onim što bolje zna raditi u mraku.