Jordan se udaje?

Piše:
četvrtak, 29.7.2004. 10:35
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jordan se udaje?

JETSETERICA koja s tamnoputim nogometašem Dwightom Yorkeom ima vanbračnog sina navodno će uploviti u bračne vode s pjevačem Peterom Andreom.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju reality showa u džungli i otada su nerazdvojni, a tabloidi tvrde da je Jordan pristala na njegovu ženidbenu ponudu.

Dok se zaljubljeni par nalazi na Maldivima, njihov  "tajanstveni prijatelj" otkriva kako je Andre za vrijeme romantične večere stavio prsatoj ljepotici na prst prsten od 5.000 funti, a ona je glasno uzviknula pred gostima i strastveno ga poljubila. Svi prisutni su se navodno okrenuli i glasno zapljeskali sceni koja bi trebala značiti skoro vjenčanje.

Pjevač koji se zahvaljujući Jordan ponovo vratio na top liste i dobro zarađuje nije se baš iskazao cijenom dijamantnog prstena.

Zna se da je par odsjeo u luksuznom Hilton hotelu, gdje jedno noćenje stoji 2.000 funti, i gdje kroz stakleni pod možete gledati ribice u moru ispod vas.

Promoćurna Jordan vjerovatno je sredila da skupi hotel plati televizijska ekipa koja je s njom doputovala na Maldive, kako bi snimili pilot emisiju novog reality showa u kojoj bi glavne zvijezde ponovo bili ona i Andre.