Jude Law: Gluma ti dopušta da budeš ekscentričan i kreativan, kao Holmes

KLJUČNI PODACI
  • "Stvarni život nas tjera da budem više kao dr. John Watson"
  • "Misliš da su Doyleovi romani samo zabava, ali cijelo vrijeme imaš osjećaj da govori i o nekim važnijim stvarima od dvojice tipova koji istražuju"
Piše: A.A.
četvrtak, 15.12.2011. 09:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Jude Law: Gluma ti dopušta da budeš ekscentričan i kreativan, kao Holmes

Foto: JLP

JUDE LAW kaže kako mu njegova profesija daje šansu da se ponaša izvan zadanih okvira, što ga jako usrećuje. Zvijezda filmova o Sherlocku Holmesu voli taj dio svog života, kad može biti kreativan i ekscentričan.

"Ponekad moram biti odgovoran i prizeman, ali ima dana kad se mogu ponašati drugačije. Ovaj posao nam dopušta da budemo kao Holmes, ekscentrični, maštoviti i kreativni, da razmišljamo izvan zadanog okvira. A stvarni život nas tjera da budem više kao dr. John Watson", kaže Law.

U filmu o slavnom detektivu Law glumi njegovog pomoćnika Watsona te je sretan što je u novom nastavku priča ispričana iz Watsonove perspektive. "Ovog puta on donosi priču, priču koja je tragična, ali i puna nade, zanimljiva i puna prisjećanja. Takav je A.C. Doyle; misliš da su njegovi romani samo zabava, ali cijelo vrijeme imaš osjećaj da govori i o nekim važnijim stvarima od dvojice tipova koji istražuju", dodaje Jude.