Justin spašava karijeru Britney Spears

Piše:
petak, 9.5.2003. 12:38
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Justin spašava karijeru Britney Spears

ODLASKOM iz grupe NSYNC on je postao mega zvijezda, dok je njegova bivša djevojka nizom loših poteza naljutila obožavatelje i počela gubiti popularnost. Zato traži njegovu pomoć.

Britney su prvo prozreli kao lažljivicu jer se otkrilo da nije djevica kao što tvrdi, a nakon raspada veze s Justinom očajnički je pokušala naći novog dečka.

Sve su to bile kratkotrajne ljubavne aferice, a posljednja od njih dogodila se u Torontu. Doputovala je u grad kojeg mnoge poznate ličnosti izbjegavaju zbog straha od SARSA samo da bi susrela filmskog zavodnika Colina Farrella.

Tabloidi su otkrili da ga je zaskočila u auto prikolici na snimanju njegovog novog filma "S.W.A.T."

Pjevačica je posebno razočarala obožavatelje u Engleskoj koji su je prilikom premijere njenog filma "Crossroads" u Londonu čekali po kiši i hladnoći nekoliko sati, a ona je projurila pored njih bez pozdrava.

Nakon što je javno na sceni pipao legendarnu guzu Kylie Minogue Justin se popeo i na sam vrh engleske top liste, a popularnost je povećao večerajući sa slavnim Beckhamima.

Bivša cura vjeruje da će opet steći ugled ako snimi duet s Justinom na što je on pristao i sada samo trebaju pronaći neki njegov slobodni termin.

Postoji mogućnost da odvojeno snime vokale koji će tehničari sklopiti u mogući budući hit.

Britney je svoj prvi album prodala u 19 milijuna primjeraka, a posljednji tri puta manje.

Ni to nije "za baciti" ali se za nju smatra velikim neuspjehom.

Ako joj ne pomogne duet s Justinom neće nitko.