Justinu američki tinejdžeri dodijelili nagradu za životno djelo

Piše:
ponedjeljak, 27.8.2007. 19:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Justinu američki tinejdžeri dodijelili nagradu za životno djelo

AKO je suditi po broju nagrada na jučer održanoj dodjeli Teen Choice Awards, film "Pirati s Kariba" i Justin Timberlake pravi su tinejdžerski fenomeni u SAD-u. Spomenuti kino hit osvojio je čak sedam nagrada, dok je Justin doma otišao s njih pet, a pripala mu je i nagrada "Ultimate Choice award" - tinejdžerski ekvivalent nagrade za životno djelo.

Novi nastavak "Pirata s Kariba" oduševio je američke tinejdžere, koji su mu, nakon višemjesečnog glasanja, dodijelili četiri Teen Choice Awards, a njih tri pripale su glumcima Johnnyju Deppu, Keiri Knightley i Billu Nighyju. Nagradu za najbolju "filmsku kemiju" dobili su Will Smith i njegov sin Jaden, za uloge u filmu "Pursuit of Happyness", a najpopularnijim glumcima proglašeni su Jessica Alba i Zac Efron, sve popularniji američki glumac koji je publiku oduševio ulogom u filmu "High School Musical 2".

U glazbenom dijelu programa trijumfirao je Justin Timberlake, osvojivši čak pet nagrada, među kojima je i svojevrsno priznanje za životno djelo. Fergie je osvojila nagradu u kategoriji najbolje pjevačice, a Rihanna je proglašena najboljim r'n'b izvođačem. Nagrade su osvojili i Avril Lavigne, Hilary Duff, Timbaland i drugi.

D.K.
Foto: Daily Mail