Kad neće Severina: Big Brother vodit će Nina Badrić, Nikolina Pišek i Dragan Marinković Maca?

KLJUČNI PODACI
  • RTL i producentska kuća Emotion mudro šute kad je u pitanju objavljivanje imena voditelja predstojeće sezone regionalnog Big Brothera
  • Ovog puta će se u BB kući, koja će se nalaziti u Beogradu, naći stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine
Piše: I.M.
srijeda, 9.2.2011. 08:43
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kad neće Severina: Big Brother vodit će Nina Badrić, Nikolina Pišek i Dragan Marinković Maca?

Foto: Borna Čavrag/Index

DOK RTL i producentska kuća Emotion mudro šute kad je u pitanju objavljivanje imena voditelja predstojeće sezone regionalnog Big Brothera, srpski mediji svakodnevno predlažu nove kandidate za tu poziciju.

Nakon što je Blic kao "najvjerojatnije gotovu stvar" objavio da će iz BB kuće izvještavati Severina, što je njen menadžer ubrzo demantirao, srpski portal S media objavio je kako bi se u voditeljskoj ulozi uz već provjerene Nikolinu Pišek i Dragana Marinkovića Macu, koji su vodili i Operaciju Trijumf, mogla naći i pjevačica Nina Badrić. Službene potvrde ovih medijskih napisa zasad nema.

Podsjetimo, ovog puta će se u BB kući, koja će se nalaziti u Beogradu, naći stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Svi oni će dobiti priliku pokazati sve svoje vještine, talente, osobine, ambiciju i odlučnost u borbi za nagradu od 100.000 eura.