Kakve tajne skriva ukradeni laptop Ane Vilenice?

Piše:
nedjelja, 14.2.2010. 18:35
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kakve tajne skriva ukradeni laptop Ane Vilenice?

Tekst: L.L.
Foto: Ring Multimedija

GLUMICI Ani Vilenici tijekom probe za riječku izvedbu hvaljene predstave "Moje srce kuca za nju" ukraden je privatni laptop za koji je, šuška se, mlada zvijezda sapunice "Dolina sunca" ponudila nagradu onome tko ga vrati. Kakve tajne skriva njezino računalo još uvijek nismo uspjeli doznati, jer još uvijek nisu procurile, ali doznajemo da lopov koji ga je odnio još uvijek nije prihvatio Aninu ponudu, vratio računalo i pokupio svoju nagradu.

A sudeći prema razvoju situacije, ostaje nam samo čekati na pikanterije iz Aninog života pohranjene na hardu ukradenog računala koje će, nesumnjivo, svoj put prema medijima uskoro pronaći.

Podsjetimo, tik prije riječke premijere predstave "Moje srce kuca za nju" pokraden je cijeli ansambl Montažstroja, i to prostorijama Narodnog kazališta, krunske ustanove riječke kulture.

Policija je odmah reagirala i napravila zapisnik, ali kako je do krađe došlo nisu uspjeli utvrditi jer nikome nije bilo jasno kako garderoba nije bila zaključana, kao što je trebala biti. Radnici iz kazališta ansambl su uvjeravali da je garderoba tijekom probe bila zaključana, a je li cure pokrao netko iz kazališta ili vanjski uljez policija bi tek trebala utvrditi.