Kaos u BB kući, Nemeš rekao Soraji: Nisam ti ja kriv što ne znaš ništa drugo nego skidati se

KLJUČNI PODACI
  • Nemeš je odlučio kako od sad pa do kraja showa neće razgovarati ni s jednim od "članova EU"
  • Dušku, kojeg je kazna Big Brothera (oduzimanje dodatnih 12,5 tisuća eura od glavne nagrade) najviše pogodilo, poručio je kako će idući put još više razvaliti BB kuću
Piše: I.M.
četvrtak, 28.4.2011. 14:13
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kaos u BB kući, Nemeš rekao Soraji: Nisam ti ja kriv što ne znaš ništa drugo nego skidati se

Foto: vb4.emotion.rs

BIG BROTHER je danas organizirao još jedno "zasjedanje EU" na kojem se trebao odabrati novi član. BB stanari se nisu uspjeli dogovoriti pa nije ni odabran. Ukućani koji nisu članovi zajednice morali su iznijeti svoje mišljenje o onima koji jesu. Dodatno "ulje na vatru" Big Brother je dolio time što je pustio snimke iz ispovjedaonice na kojima je svaki od stanara pričao o "članovima EU".

Nikolu je najviše pogodilo to što je Bojana izjavila da je glumac. Rekao je da mu je jako žao zbog toga, pogotovo jer ju je smatrao dobrom prijateljicom. Bojana nije mogla pronaći adekvatne argumente kojima bi se izvukla iz neugodne situacije u kojoj se našla. Sve "članove EU" je pogodila Nirmalova izjava da su prodane duše. Horvat je najviše razočaran Marijaninom izjavom da se promijenio. Spomenuo je i bojkot te kazao da je takvo ponašanje onih koji nisu "članovi EU" apsolutno neprimjereno i kako, da je obrnuta situacija, on to sebi ne bi dozvolio.

Nemeš najavio kako do kraja showa neće razgovarati s "članovima EU" te da će opet razbijati po kući

Zakačili su se i Nemeš i Soraja. Prvo je on nju pitao tko je nju uopće odabrao za predsjednicu te kazao da upravo zbog nje tjedni zadatak od samog početka ide u krivom smjeru. Potom je zaključio da je na čelo EU Soraju mogla postaviti jedino Slavica. Soraja mu je na to odgovorila da ju je odabrao Big Brother i kako bi se on jednako ponašao da je na njenoj poziciji. Zamjerila mu je što sabotira zadatak i nije u stanju uživati u tuđoj sreći, a prigovorila mu je i kako su prije koji tjedan "svi stanari morali pjevati njegovu glupu pjesmu".

U nizu teških riječi i uvreda koje su pale na obje strane, Nemeš je dobacio Soraji: "Nisam ti ja kriv što ne znaš ništa drugo nego skidati se". Potom je predložio da se u BB kući Soraji organizira snimanje kako bi se mogla skidati i "pokazati što zna". Nemeš je odlučio kako od sad pa do kraja showa neće razgovarati ni s jednim od "članova EU", a Dušku, kojeg je kazna Big Brothera (oduzimanje dodatnih 12,5 tisuća eura od glavne nagrade) najviše pogodilo, poručio je kako će idući put još više razvaliti BB kuću. Na Nemeševo ponašanje reagirala je Marijana: "Daj šuti, živciraš me!".