Katie Price i Alex Reid žele posvojiti dijete

Piše:
petak, 5.2.2010. 16:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Katie Price i Alex Reid žele posvojiti dijete

Tekst: P.R.
Foto: JLP

NEDAVNO vjenčani Katie Price i Alex Reid planiraju posvojiti dijete, a nagađa se kako bi šesti član obitelji mogao biti netko od djece koja su u potresu na Haitiju izgubila roditelje.

Alex se boji da ne može postati otac

Alex i Katie su na medenom mjesecu koji je slijedio nakon vjenčanja u Las Vegasu, a vijest su američkim medijima prenijeli prijatelji para.

"Alex se boji da neće moći imati djece od kada je saznao da ima smanjen broj spermija", rekao je Alexov prijatelj za Daily Mail. "Sa svojom bivšom Marie nije nikada koristio zaštitu. Ipak, svi se nadamo kako to nije istina jer bi on bio odličan otac", dodao je.

Mali Haićanin bi bio Alexu prvo, a Katie četvrto dijete

I dok Alex nema iskustva s djecom, njegova nova supruga Katie ih ima već troje. Najstariji sin Harvey ima sedam godina, Junior je tri godine mlađi, a seka Princess Tiaamii ima samo dvije godine.

"Gledala sam dokumentarac o napuštenoj djeci u Bugarskoj koji me se jako dojmio", rekla je tridesetjednogodišnja starleta. "Sve su to djeca s nekim teškoćama, ili su slijepa ili imaju teškoće u učenju i koncentraciji ili nešto slično. I upravo su ih iz tih razloga njihovi roditelji napustili. Strašno", rekla je Katie i dodala kako svakoga dana razmišlja o posvajanju djeteta. Moguće je i da će novi član Price-Reid obitelji biti jedno od djece koja su ostala bez roditelja u potresu u Haitiju.

Osim što razmišljaju o djeci, Katie i Alex potpisuju postbračni ugovor. Kako je vjenčanje u Vegasu bilo iznenadno, par nije stigao sastaviti predbračni ugovor kojim bi Katie zaštitila svoju 30 milijuna dolara vrijednu imovinu.