Kći mafijaša Johna Gottija: Dajte Lindsay Lohan još jednu šansu

KLJUČNI PODACI
  • Victoria, koju Lindsay treba glumiti u filmu o Gottijevima, misli kako bi Lindsay trebala dobiti još jednu šansu u životu
  • Victoria je kći zloglasnog Johna Gottija
Piše: T.M.
srijeda, 27.4.2011. 20:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kći mafijaša Johna Gottija: Dajte Lindsay Lohan još jednu šansu

Foto: JLP

VICTORIA GOTTI, kći poznatog i ozloglašenog mafijaša Johna Gottija, izjavila je u jednom intervjuu da bi ljudi Lindsay Lohan trebali dati još jednu šansu u životu da se dokaže. Naime, Lindsay bi uskoro u biografskom filmu trebala tumačiti upravo ulogu Victorije.

"Kad sam se upoznala s Lindsay licem u lice na novinskoj konferenciji za film `Gotti: Tri generacije`, razgovarale smo o brojnim stvarima uključujući i to kako je uplašena i nervozna zbog zavrzlame koja je nastala oko sporne ogrlice. Bez obzira na to sve, ja vjerujem u druge šanse, ponekad čak i treće, posebno kad je riječ o 24-godišnjem djetetu", rekla je Victoria.

Lindsay je u petak proglašena kriva zbog krađe ogrlice, a sud ju je osudio na četiri mjeseca zatvora jer je time prekršila uvjetnu kaznu. No, njen pravni tim uložio je žalbu na presudu te je Lindsay puštena na slobodu nakon manje od 24 sata i čeka novo saslušanje.