Keira Knightley ulazi u prvu ligu Holywooda

Keira Knightley ulazi u prvu ligu Holywooda

MLADA engleska glumica, Keira Knightley, ulogom u filmu "Pirates of the Caribbean" privukla je pažnju vjerojatno najvećeg producenta Holwywooda - Stevena Spielberga.

Iako joj je tek 18, lijepa Keira već je odigrala glavnu žensku ulogu u filmskom hitu "Pirates of  the Caribbean", koji ovih dana puni filmske dvorane po SAD-u.

Knigthley je glavni ženski adut tog filma, a za popularnost filma kod ženske publike pobrinuo se Johnny Depp, kojeg časopisi u godišnjim top listama redovito proglašavaju jednim od najljepših živućih muškaraca.

Keira je vrlo ambiciozna glumica s jasnom vizijom uspjeha, što potvrđuje činjenica da je zasad ostvarila, što glavnih a što sporednih, već 13 uloga u filmovima, od "Fantomske prijetnje" u 1999. do "Kralja Arthura", koji se upravo snima.

Kako javlja britanski Evening Standard, uspješnim ulogama u filmovima "Pirates of the Caribbean" i nogometnom hitu "Bend it like Beckham" privukla je pažnju Stevena Spielberga, filmaša koji stoji iza najvećih komercijalnih uspjeha holivudske produkcije.

Mlada će glumica najvjerojatnije glumiti u novom, četvrtom nastavku blockbustera "Jurski Park", ali se još uvijek ne zna hoće li dobiti sporednu ili jednu od glavnih uloga u "Jurskom parku 4".

"Steven mi je rekao da mu se svidjela moja gluma u "Bend it like Beckham", te da me želi upoznati. Bila sam oduševljena jer sam velika obožavateljica prvog dijela "Jurskog Parka", a sama činjenica da se Steven Spielberg interesira za mene čini mi veliku čast" - rekla ze Keira za časopis Box-Office.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keira je ovih dana na snimanju još jedne ekranizacije legende o kralju Arturu, u kojoj glumi kraljevu suprugu, Guienevere.

Da ne gnjavimo previše s filmografijom, predočit ćemo vam nekoliko argumenata vizualnog tipa za tvrdnju da će Keira zasigurno ostvariti veliku karijeru u "gradu snova".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara