Keiri Knightley povećala grudi zbog reklame

Piše:
ponedjeljak, 12.7.2004. 09:43
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Keiri Knightley povećala grudi zbog reklame

NOVOJ filmskoj zvijezdi na plakatu za novi film "King Arthur" digitalno su uvećali prsa u kožnatom topu koji joj jedva pokriva bradavice.

U povijesnom spektaklu gledatelji će uživati u njenim žestokim scenama borbe, a Keira je otkrila da se producenti baš nisu držali stvarnih činjenica. Poznato je da su se ratnice borile potpuno gole i ona bi se zbog toga bez problema skinula, ali se redatelj plašio da bi golišavost odvukla pažnju gledatelja od surovih okršaja.

Film ima i povijesnog savjetnika koji je objasnio da su se scenaristi ipak prilično držali stvarnih činjenica, jer su Engleskinje u to doba morale u borbi ubiti najmanje tri neprijatelja prije nego što bi se mogle udati i rađati snažne sinove.

Keira u filmu jaši i bori se nožem i mačem u čemu joj je dobro došlo iskustvo iz prethodnog hita "Pirati s Kariba". U privatnom životu ne želi se iz Londona preseliti u Hollywood gdje joj nude sve više uloga, a novinarima je izjavila da joj njen dečko Jamie Dornan pomaže da odoli svim iskušenjima slave i bogatstva.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije