Kelly Brook kao konkurencija Jamesu Bondu

Piše:
utorak, 22.7.2003. 13:31
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kelly Brook kao konkurencija Jamesu Bondu SEKSI Engleskinja napokon je dočekala svoju prvu glavnu ulogu na filmu u kojoj će se pojaviti kao tajna agentica Daisy Norton-Hall.

Nakon ne previše uspješne karijere TV voditeljice i obilja golišavih fotografija po magazinima za muškarce, Kelly ima priliku pokazati da je dobra glumica iako je riječ o akcijskom filmu u kojem će pretežno koristiti borilačke vještine.

Scenarij je bio napisan za pjevačicu Geri Halliwell, ali se netko dosjetio da bi Kelly u svakom pogledu pred kamerama mogla pokazati mnogo više od nje.

Pored 23-godišnje poznate jetseterice u filmu će igrati njen 37-godišnji zaručnik, glumac Jason Statham koji se proslavio u krimi filmovima Madonninog supruga Guya Ritchiea.

On će igrati njenog zločestog neprijatelja, bivšeg komandosa koji krade ljudske organe koji će se transplatirati u tijelo jednog umirućeg diktatora.

"Tajanstveni prijatelj" otkrio je novinarima kako se nada da se njihov oštri sukob na filmu neće prenijeti i u stvarni život.

Film se zove "Semper Occultus" što je zaštitni znak engleske tajne službe MI6 i znači "Uvijek tajno".