Kid Rock u naručju Paris Hilton

Piše:
nedjelja, 26.8.2007. 18:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kid Rock u naručju Paris Hilton

VJEČNA neradnica ovog je ljeta u svoj dom u Malibuu dovela većinu svojih prijatelja, jer svaki vikend organizira zabave, pa paparazzi već tjednima doslovno žive na plaži, nadajući se zanimljivim uzvanicima na njezinoj terasi. Konačno su došli na svoje - bivši suprug Pamele Anderson uživao je s Hiltonicom na jednoj od zabava, a pao je i pokoji (prijateljski?) zagrljaj.

S novom, kraćom frizurom i vječnim osmijehom na licu, Paris Hilton u svom je domu dočekala posebnog uzvanika - rockera Kid Rocka, za kojeg se u posljednje vrijeme piše kako je u vezi s glumicom Adrian Grenier. Par se zabavljao uz brojne druge, manje poznate uzvanike, a neko su vrijeme proveli u "dubokoumnom razgovoru", ispijajući koktele.

Osim što se njezina linija odjeće rasprodala u rekordnom roku, ni s kućom nije ništa lošije prošla. U samo deset dana našla je kupca za imanje u Hollywoodu, i prodala ga za više od dva milijuna funti, te tako zaradila oko pola milijuna. Nakon glazbe, mode i književnosti, evo Paris u svijetu nekretnina...

D.K.
Foto: Daily Mail