Kinez usred preobrazbe u ženu zavarao žiri i postao missica

Piše:
srijeda, 12.3.2008. 15:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kinez usred preobrazbe u ženu zavarao žiri i postao missica

ŽIRI izbora Miss Kine za Miss Universe u mladom Kinezu Xiu Xiaoxingu nije prepoznao muškarca, jer se kandidat na izbor prijavio usred preobrazbe u ženu, a "projekt" je stao jer je njegov plastični kirurg bankrotirao. Xiaoxing je bio toliko uvjerljiv da je ponio titulu Miss fotogeničnosti, a da je riječ o muškarcu, žiri je shvatio tek nakon proglašenja pobjednika.
 
Ovaj muškarac trenutno je, kako kaže, ''zaglavljen između muškaraca i žene'', iz razloga što je njegov plastični kirurg bankrotirao. Organizatori ovog natjecanja pretpostavili su za je Xie žensko, ali se ispostavilo da je on tek na putu da postane žena - nedostaje mu još nekoliko operacija.

Klinika Fashion Beauty Plastic Surgery ponudila mu je potpunu promjenu spola u zamjenu da ih promovira. Nakon što je napravio prvi dio operacija, povukao se u osamu da sredi neke osobne probleme, a na njegovu nesreću, dok je razmišljao, oni su bankrotirali.

Xie sada ne može dobiti ni posao jer nema osobnu iskaznicu iz razloga što ne zna kojeg je spola - njegova jedina nada na kraju svega ostaje pronaći način da završi operacije i postane žena u potpunosti.

T.Ž.
Foto: Ananova