Kosor se smiješi s plakata: "Neda Ukradeno - Zoran je"

KLJUČNI PODACI
  • Isfrustriran stanjem u družavi, korisnik Twittera Točkakom u posljednjih je nekoliko dana postavio razne duhovite montaže na svoj profil
  • Hebrang postaje android za laganje, Kosor postaje Neda Ukraden
Piše: B.M.
četvrtak, 17.3.2011. 11:28
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kosor se smiješi s plakata: "Neda Ukradeno - Zoran je"

Foto: Točkakom

STANJE u državi i pobuna protiv vladajućih obuzeli su građane. Prosvjedi se održavaju već neko vrijeme, građani ne odustaju, a prosvjedničke aktivnosti se nastavljaju. U ovakvim danima, ponekad je najbolje utjehu potražiti u sarkazmu. Tako je korisnik Twittera, nazvan Točkakom u posljednjih dvadesetak dana napravio nekoliko fotomontaža u kojima kritiziraju Vladu, Jadranku Kosor, Andriju Hebranga i njihovo glasilo, HRT.

Tako je Jadranka Kosor postala Neda Ukraden. Uz manje izmjene: "Neda Ukradeno - Zoran je", poručuje Kosor s plakata. Andrija Hebrang je prema ovoj duhovitoj ekipi zamišljen kao android programiran za laganje, a kritizirali su i novinara Ivana Jabuku, koji je nedavno napravio intervju s Kosor. U montaži je pita "Znate li pošto je jabuka?", a Jaca mudro odgovara: "Koja?". HRT su proglasili medijem bez srca, a Hrvatski sabor kompjutorskom igricom.