Kraj za Tatu?

Piše:
četvrtak, 17.7.2003. 17:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kraj za Tatu?

ČINI se da se medijski trik zvan t.A.T.u. potrošio, naime menadžer "lezbijskog" dua, Ivan Šapalov, nagovijestio je mogućnost skorog raspada grupe.

Ruska logika showbusinessa je, po svemu sudeći, puno zdravija od zapadnjačke, što dokazuje i primjer t.A.T.u.-a. Naime, djevojke nisu ni punih godinu dana provele u žarištu pozornosti svijeta pop glazbe, a novci su već odavno pokupljeni, što znači da je vrijeme za razlaz.

Kontroverzni menadžer benda, Ivan Šapalov, u razgovoru za ruske novine Pravda najavio je skori razlaz benda, što je objasnio "borbom za prevlast u grupi između Julije i Lene".

Kako tvrdi Šapalov, crvenokosa Lena nesretna je što je Julija preuzela ulogu vođe grupe, pri čemu je Lena postala "ona druga djevojka".

Pravda također piše da je Lena ljubomorna na Julijinog dečka, 23-godišnjeg Pashu.

Djevojke su nedavno odlučile otići na kratki odmor, ali ga nisu provele zajedno. Lena je odmor provela u kući svojih roditelja u Rusiji, a Julija nikom nije željela reći kamo ide.

"Kad stvari ne funkcioniraju baš najbolje među ljudima, neki jednostavno odustanu i napuste sve. To bi se moglo dogoditi Juliji." - dodao je Šapalov.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije