Kraljica stila Mara Bratoš: Talent je bitan, ali ako se ne njeguje obamre, treba raditi

KLJUČNI PODACI
  • Mara Bratoš prava je kraljica stila
  • Otkrila nam je da razmišlja o modi i modnim kombinacijama jako često
  • Što se uspjeha u fotografiranju tiče, smatra da je uspjeh rezultat talenta, ali i puno rada
Piše: B.M.
nedjelja, 3.4.2011. 12:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kraljica stila Mara Bratoš: Talent je bitan, ali ako se ne njeguje obamre, treba raditi

Foto: Index

AKO JE itko istinska ikona stila, onda je to Mara Bratoš. Ne samo zbog toga što modno nikad ne griješi, već i zbog toga što ima pravi umjetnički talent. Svaki put osvoji modnu kritiku svojim pojavljivanje u javnosti, a komentirala nam je sinoć titulu modne ikone u Hrvata. "Zanima me večeras Anamarija Asanović, ali i Matija Vuica. Volim Tea Perića, draga mi je Matija, I-GLE podržavam", rekla je Mara o svojim omiljenim hrvatskim dizajnerima.

"Privatno dosta razmišljam o modi i kombinacijama"

"Meni je moda oduvijek bila privatni hobi i zadovoljstvo, u slobodno vrijeme razmišljam o kombinacijama, o modi. Privatno dosta razmišljam o kombiniranju nekih stvari, tako da, ako je to urodilo nekim plodom i na pozitivne reakcije nekih ljudi, onda je meni jako drago zbog toga", komentirala je Bratoš titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

"Za fotografiju je bitan talent, ali i rad"

Odličan stil nije jedino što Maru izdvaja iz okoline. Jedna je od najcjenjenijih fotografkinja, a smatra kako je za uspjeh podjednako potreban i talent i rad. "Talent je bitan, ali ako se ne razvija, on obamre. Rad je jako, jako važan. Ja sam osobno jako veliki radnik, tako da podržavam radnike", zaključila je Mara.