Kris Humphries je gay?: Nakon medenog mjeseca nije želio seks s Kim Kardashian

KLJUČNI PODACI
  • Kim se navodno zabrinula i povjerila sestri
  • Khloe se zapitala nije li Kris gay
  • Njegovi prijatelji s gnušanjem odbacuju tu mogućnost
Piše: A. A.
četvrtak, 1.12.2011. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kris Humphries je gay?: Nakon medenog mjeseca nije želio seks s Kim Kardashian

Foto: JLP

KIM KARDASHIAN je navodno počela sumnjati u seksualnu opredijeljenost svog supruga Krisa Humphriesa, od kojeg se trenutno razvodi, nakon što se nije želio s njom seksati. Košarkaš nije pokazivao nikakav interes nakon što se par vratio s medenog mjeseca u Italiji, što je Kim počelo jako zabrinjavati, piše američki magazin Star.

"Njih dvoje nisu se tjednima seksali nakon što su se vratili s medenog mjeseca. Jedne se večeri Kim vratila u hotel i počela zavoditi Krisa striptizom, no on uopće nije digao pogled s televizije. Kim je to ispričala svojoj sestri Khloe, koja se zapitala nije li Kris gay. Kim se to isprva činilo nevjerojatnim, ali što je više o tome razmišljala, sve se više pitala. Postojali su neki znakovi", ispričao je neimenovani izvor časopisu.

Krisovi prijatelji iz kruga NBA-a takve navode odbacuju s gnušanjem navodeći da je takvo nešto potpuno smiješno i netočno, a Star piše kako ne bi bilo neobično da je sama Kim počela širiti takve tračeve o suprugu nakon odluke o razvodu braka dugog 72 dana.