Kritičari pokopali film Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Piše:
četvrtak, 24.7.2003. 09:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kritičari pokopali film Jennifer Lopez i Bena Afflecka

STRUČNJACI su ocijenili "Gigli" kao potpunu katastrofu, a publika se unatoč poznatim glumcima slaže s njihovim mišljenjem.

Već na pokusnoj premijeri gledatelji su prigovorili nekim scenama i kraju filma pa su se redatelj i glumci bacili na novi posao, ali ni to nije pomoglo.
Gemišt krimića i komedije u kojem Jennifer Lopez glumi lezbijku koju Ben Affleck uspijeva preobratiti na "pravu stranu" vrvi neduhovitim dijalozima, a kritičari su se posebno okomili na jednu "odvratnu" scenu.

Jennifer leži na krevetu raskrečenih nogu i poziva Bena na "parenje", a kada je on čudno pogleda, šapuće mu "dođi, to je guba, guba".

Iako su njih dvoje na snimanju filma postali ljubavnici nikakva kemija ne osjeća se pred kamerama što bi se moglo protumačiti da su dobri glumci, ali u krivom trenutku.

Sada postaje jasnije zbog čega je Brad Pitt nedavno izjavio da nikada ne bi snimao ljubavne scene sa svojom suprugom glumicom Jeniffer Aniston, a tabloidi su svojevremeno pisali kako je tadašnji bračni par Nicole KIdman i Tom Cruise na snimanju filma "Wyes Wide Shut" tražio posebnog savjetnika za svoj golišavi nastup u krevetu pred kamerama.