Kylie potpisala drugi najveći ugovor u povijesti showbusinessa

Piše:
ponedjeljak, 2.6.2003. 18:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kylie potpisala drugi najveći ugovor u povijesti showbusinessa

IAKO se po svoti ispisanoj na ugovoru koji će Kylie uskoro potpisati s diskografskim gigantom EMI-jem ne može mjeriti s kolegom Robbijem Williamsom, 35 milijuna funti uopće nije malo za već ionako bogatu Kylie.

Prije tri godine, dakle prije objavljivanja svojih izuzetno uspješnih singlova "Spinning around" i "Can't get you out of my head", Kylie je s EMI-jem potpisala trogodišnji ugovor na "samo" 800 tisuća funti.

No, kako je Kyliena popularnost u tri godine znatno porasla, prvenstveno zahvaljujući gore navedenim hitovima, ali i izvrsnim spotovima te vlastitoj liniji donjeg rublja "Love Kylie", novi ugovor s EMI-jem biti će puno unosniji.

Australska će seks bomba uskoro potpisati ugovor s EMI-jem na čak 35 milijuna funti, što je drugi najveći takav ugovor u povijesti showbusinessa, odmah iza ugovora Robbiea Williamsa s istim diskografom koji "teži" čak 80 milijuna funti.

Kylieini odvjetnici i menadžeri već mjesec dana razgovaraju s EMI-jem, a razgovori se vrte oko tri glavne teme: prodaja albuma, prodaja DVD-a i ostalih video materijala, te prodaja ostale robe koja se vezuje uz Kylieino ime.