Lady Gaga će biti glavni vokal grupe Queen?

KLJUČNI PODACI
  • Mayu se sviđa što Gaga nije samo pjevačica, već piše i vlastiti materijal
  • "Razgovarali smo o tome da napravimo duete s raznim ljudima na nekim od hitova Queena te od toga napravimo TV show"
Piše: A.A.
četvrtak, 6.10.2011. 13:51
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Lady Gaga će biti glavni vokal grupe Queen?

Foto: JLP

LADY GAGA pregovara s gitaristom grupe Queen Brianom Mayom o tome da postane glavni vokal legendarnog benda, pišu britanski mediji. Gaga bi tako popunila mjesto nenadmašnog Freddieja Mercuryja, koji je preminuo 1991. godine. Umjesto njega, u bendu je tijekom pet godina, od 2004. do 2009. godine, pjevao Paul Rodgers, a sad Queen želi novog pjevača kako bi mogli ponovo na turneju.

May se nada da će Gaga, koja je i svoje umjetničko ime izabrala prema hiti Queena "Radio Ga Ga", prihvatiti njegovu ponudu. "Stalno razgovaramo o tome da bi željeli ići na turneju, ali postoji mali problem s vokalom, da to tako blago kažem. Dobivamo puno ponuda za suradnju s različitim ljudima. Radio sam s Lady Gagom, vrlo je kreativna, s njom smo razgovarali o tome da pjeva i bude frontmen u bendu. Ona nije samo pjevačica, već piše vlastiti materijal", rekao je May Daily Expressu.

Brian May je objasnio kako bi bend volio napraviti brojne duete. "Razgovarali smo o tome da napravimo duete s raznim ljudima na nekim od hitova Queena te od toga napravimo TV show, još raspravljamo o tome. Lady Gaga je rekla da bi voljela napraviti nešto s nama", rekao je slavni gitarist.