Lambchop dolaze u Zagreb!

Piše:
petak, 19.12.2003. 13:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Lambchop dolaze u Zagreb! LAMBCHOP, jedan od najcjenjenijih alt-country bendova na svijetu održat će koncert u Zagrebu krajem travnja, najavili su organizatori.

"Ponajbolji predstavnici alternativnog countryja nastupit će u Kinu Studentskog centra 27. travnja iduće godine", potvrdili su danas KSET i Agencija SC koji u Zagreb dovode taj mnogočlani nashvillski bend.

Grupa će u Zagrebu promovirati svoja dva nova albuma koji istovremeno izlaze u veljači: "Aw Cmon" i "No You Cmon", u sklopu velike euopske turneje koja počinje 3. ožujka u amsterdamskom klubu "Paradiso".

Lambchop, predvođen glavnim autorom, gitaristom i pjevačem Kurtom Wagnerom, u pravilu broji desetak "stalnih" članova, a na snimanju ploča i koncertima zna ih biti i daleko više.

Njihov spoj countryja, soula, folka i rocka kritičari su prepoznali kao "najprofinjeniju i najdirljiviju melankoličnu glazbu proizašlu iz Nashvillea i njegove tradicije".

"Snaga Lambchopa je u njihovoj rijetko viđenoj umješnosti posvećivanja pažnje detaljima - i s tekstualne i s glazbene strane", smatra časopis Uncut.

Grupa je svoj prvi album "I Hope Youre Sitting Down" izdala 1994, a slijedili su "How I Quit Smoking" (1996), "Thriller" (1997), "What Another Man Spills" (1998), "Nixon" (2000) i "Is A Woman" (2002).
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije