Likovi vanzemaljaca diljem Hrvatske

Piše:
nedjelja, 16.2.2003. 21:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Likovi vanzemaljaca diljem Hrvatske

NEOBIČAN lik vanzemaljca narančaste boje u nedjelju je privlačio pažnju prolaznika u četiri najveća hrvatska grada: Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Lik vanzemaljca dugačak je oko četiri metra, elipsaste glave i nakošenih očiju, a iznad njegove glave ispisan je pozdrav "Hello!".

Bez obzira što lik vanzemaljca svima izgleda prijateljski, nitko od prolaznika ne može dokučiti o čemu se zapravo radi, jer osim pozdrava "Hello" nema nikakvih drugih znakova.

Dodatno zanimanje plijenila su i dvojica visokih redara, obučenih u crna odijela, koji su čuvali trakom ograđeni prostor u središtu kojeg se nalazio lik vanzemaljca.

Na sva pitanja o čemu se zapravo radi i kakve nam to poruke vanzemaljaci šalju, čuvari jednostavno nisu imali komentara.

Jedino što smo uspjeli saznati je da će lik vanzemaljca biti uklonjen tijekom dana. Možemo samo naslutiti da vanzemaljci rade promotivnu kampanju prije dolaska u Hrvatsku.

Treba međutim priznati da nam je gorenavedeno priopćila jedna marketinška agencija, pa nam je palo na pamet da se možda i ne radi o pravim svemircima već o marketinškoj akciji ; ) 

No ako je i marketing, ideja je doista FANTAstična.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije